Christophe Hollebeke

Beste bezoeker,

Mijn naam is Christophe Hollebeke, interesse in webdesign en web-technologie, gadget-liefhebber, én oprichter van deze blog gewoonsimpel.be en de website dogvalley.be, die je een overzicht bied van de hondenweides in Vlaanderen.

De rode draad in deze blog is mijn kijk op zuinig leven, zonder in te boeten aan vrijheid en comfort, door het delen van mijn veelal persoonlijke ervaringen, tips, trucs, hacks,... uit eigen persoon of tips die ik heb gekregen van familie, vrienden, kennissen, die ik na het nodige opzoekwerk en fact checks deze kennis te verspreiden, soms met een vleugje lifestyle en als gadgetliefhebber, regelmatig posten van product-reviews, dit alles in de breedste zin van het woord.

Gewoon simpel, omdat het kan smiley

Ik wens je alvast veel leesgenot!

Christophe Hollebeke
christophe@gewoonsimpel.be

PS: De informatie probeer ik zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. De spel-, typ- en andere fouten zijn voor mijn rekening, maar rechten kun je er niet aan ontlenen.
Links in sommige blogposts kunnen affiliate-links zijn. Wanneer jij iets koopt via deze links, krijg ik een klein percentage van de koop. Dit kost jou niks extra , maar helpt mij wel om deze blog te onderhouden  

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information