Goedkoop dineren op hotel

Goedkoop dineren op hotel

Als we met de auto op vakantie gaan, nemen wij altijd twee champagneglazen mee. Ideaal na een lange wandeling of na het kuieren door de winkelstraten, om dan 's avonds samen met je partner nog gezellig een glaasje cava of champagne op je hotelkamer te drinken voor je gaat dineren.

Dichtbij vakantie of citytrip

Na een leuke wandeling of na een dagje shoppen tijdens een citytrip of dichtbijvakantie, gebeurt het wel eens dat we 's avonds als afsluiter van een prachtige dag op onze hotelkamer of B&B zin hadden in een glaasje cava of champagne, voor een gezellige avond, maar realiseerden ons dat we nooit champagneglazen bij hadden WTF.

Aanbieding: gratis champagneglazen bij twee producten

Regelmatig zijn er acties, bij aankoop van twee producten, twee champagneglazen gratis! Deze promo kwam voor ons als geroepen, twee champagneglazen gratis, mooi verpakt in een stevig doosje, ideaal voor op reis dachten we . Sindsdien behoren de champagneglazen tot onze basisuitrusting als we met de wagen of een dichtbij vakantie boeken. Champagneglazen zónder champagne of cava, en eventueel aangevuld met een lekker aperitiefhapje heb je natuurlijk niks aan. De hapjes en de drank kopen we dan ter plaatse.
Deze acties lopen soms nog in verschillende winkels, zoals bij Kruidvat, Colruyt of andere warenhuizen. Hou de folders zeker in de gaten.

Gratis champagneglazen van Kruidvat en Dr Oetker

Goedkoper dineren

Tijdens onze auto- of dichtbijvakanties boeken we soms een tafeltje voor twee in het hotel waar we overnachten. Lekker makkelijk en comfortabel, zeker als je je 'eigen'  aperitief, wijn of biertje wil drinken, hoef je de baan niet meer op.

Om toch goedkoper te dineren, begonnen we al een uurtje op voorhand te aperitieven op de hotelkamer eventueel met een aperitiefhapje, met een fles champagne, cava of wijntje die we dan ter plaatse hadden gekocht  én niet te vergeten onze eigen 'gratis' champagneglazen . Daarna gingen we gezellig naar het restaurant van het hotel...
Ons aperitief hadden we toch al binnen, kortom lekker en goedkoop dineren .

Santé

Credits: Uiteglichte afbeelding Pixabay

Dit artikel delen?

We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information